Begin het jaar 2024 goed met deze bijzondere kunsttentoonstelling – 28 januari Gallery Sille

Team Sille Gallery is druk bezig met het organiseren van een nieuwe tentoonstelling. We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor onze nieuwste expositie ‘Primus’(Première Tentoonstelling). Het Latijnse woord ‘Primus‘ betekent ‘Eerste’ en dat is precies wat deze tentoonstelling is. Onze eerste kunsttentoonstelling van het jaar 2024!

Gallery Sille presenteert met trots 16 getalenteerde kunstenaars, elk met hun unieke stijl en expressie. Deze eerste expositie van het jaar omvat een mix van fotografieschilderkunst en (wand) sculpturen. De diversiteit van de tentoongestelde werken biedt een breed spectrum aan stijlen, technieken en onderwerpen.

Er is kunst te zien van onder meer Ad Arma, Marly FreijGeeske van de MolengraftEvelyn HamiltonKaat Stieber(campagnebeeld), Carina WagenaarTrijnie MohlmannMari MeszarosSaskia HoeboerOlga PullensTonny de BrouwerChris Gadiot, Marthijn de Groot, Lilian WesselsGeert Verstappen en Fons Uytdehaag.

Vernissage

De officiële opening vindt plaats op zondag 28 januari om 13:30 uur. De deelnemende kunstenaars zijn ook aanwezig en de opening wordt voltrokken door Danny de Vries, de Burgemeester van Oudewater.  Iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij de lancering van dit nieuwe kunstseizoen en te proosten op ‘Primus’.

Bekijk hier alvast de werken van Ad Arma die we op deze expo aan u mogen presenteren:

You searched for ad arma – Sillegallery

 

You searched for ad arma – Sillegallery